Huurdersvoorwaarden

Inrichting vakantiehuis

Het appartement is eigendom van Nederlandse particulier. De inventaris is echter altijd volledig: er is voldoende kookgelegenheid en keukengerei, bestek en serviesgoed. Er is een koelkast met vriesvak, een kookplaat met oven, tosti apparaat, waterkoker en koffiezetapparaat, tevens een Senseo apparaat zijn aanwezig. Extra apparaten zoals wasmachines, televisies incl. chromecast etc – indien aanwezig – worden vermeld in de beschrijving. In het appartement zijn voldoende handdoeken, strandlakens,  beddengoed zoals of dekbedden, kussens, hoeslaken en dekbedovertrekken e.d. aanwezig. Uiteraard zijn er ook altijd tuinmeubels. Tuinzet 4 stoelen en krukjes, 2 luxe ligbedden en 2 ligbedden.  2×1 persoons boxspring (90x200cm) 2 x 1 persoons boxspring (70x200cm), tenzij anders vermeld. Als er meer bedden zijn aangegeven dan het maximale aantal personen dat is toegestaan in een vakantiewoning, kan dit zijn naar aanleiding van de beschikbare woonruimte of de speciale voorwaarden van de eigenaar van het vakantiehuis. Indien vermeld wordt: één 2-pers. bedbank, dan kunnen er 2 personen op slapen, bedbank voorzien van een opbergvak en 140 cm breed. We raden u aan de kinderen op de bedbank te laten slapen, omdat een bedbank vaak korter is dan een normaal bed. Zwembad wordt in gebruik gesteld zodra en zolang het weer dat toelaat. Wij verwijzen naar de instructies vermeld bij het zwembad. 

 

Linnengoed en schoonmaak vakantiehuis

Linnengoed zoals lakens, slopen, badhanddoeken , strandmatjes en theedoeken zijn aanwezig. Het appartement wordt u schoon aangeboden. U dient het ook weer (veeg) schoon achter te laten. Eindschoonmaak € 65,- en verzorgen was  € 10,- per persoon (volwassene) (is verplicht).

 

Prijzen vakantiehuis

De opgegeven prijzen zijn in euro’s per dag, week, maand en per vakantiewoning.  Overwinteren is ook mogelijk. De prijzen zijn afhankelijk van de periode waarin u, uw vakantie boekt, de seizoensindeling is per huis vermeld. En afhankelijk van hoog, midden en laagseizoen. 

De huurprijzen gebruik van water en elektriciteit staan vermeld bij Booking.com, tenzij anders vermeld. Eventuele extra verwarmingskosten (bijvoorbeeld in het vroege voorjaar, winter. En of hoger verbruik in de zomer Airco) zijn extra en moeten ter plaatse worden betaald, en of worden ingehouden van de borg,  en of direct aan de eigenaar van de vakantiewoning. Veel optionele kosten kunt ter plekke voldoen, zoals huur kinderbed (mocht u dit niet bij uw reservering hebben opgegeven) , etc. WiFi is gratis. Indien er meer personen verblijven, dan bij de boeking zijn gemeld, zijn wij genoodzaakt dit te melden, en mogelijk u extra door te belasten. 

 

Reserveren vakantiehuis

Voor inlichtingen over en reserveringen van uw vakantiehuis kunt u telefonisch contact met ons opnemen op nummer +31 (0)6 53354881. Direct en of via booking.com. Mailen en whatsappen kan natuurlijk ook! e-mail adres info@vakantie-aquilas.nl.

Het is ook mogelijk een optie op een vakantiewoning te nemen. Na uw telefonische reservering ontvangt u:

– Een reserveringsbevestiging met de betalingsregeling;

– Een factuur voor de aanbetaling; 

– Afhankelijk van de betalingsmethode een 2e factuur voor de restant betaling; 

– Een overzicht met de eventuele kosten die u dient te voldoen bij aankomst; 

– Een beschrijving van het vakantiehuis;

– De huurvoorwaarden;

– De adresgegevens en plattegrond voor de laatste kilometers naar het vakantiehuis.

 

Een telefonische reservering is bindend zodra u mondeling akkoord voor reservering heeft gegeven. U kunt na boeken niet kosteloos van de reis afzien.

 

Ongeveer 2 weken voor vertrek is er contact tussen huurder en verhuurder, waarin u wordt verzocht ons de verwachte aankomsttijd te mailen, zie check-in check-out tijden. 

 

Aankomst en vertrek zijn niet op vaste aankomst en vertrekdag. V  De minimale huurperiode is dan wel 3 nachten. Zondag is een mogelijke aankomstdag wij verzoeken u wel dit vooraf aan te geven, zodat wij in overleg kunnen met de verantwoordelijke sleutelbeheer.

 

Betaling vakantiehuis

Wij kennen de volgende betalingsmethoden: 

1. 50% aanbetaling en 50% 4 weken voor aankomst 

– De aanbetaling: 50% van de totale huursom en de boekingskosten (€ 4,95)

– Het resterende bedrag (50%) betaalt u 4 weken vooraankomst rechtstreeks aan de eigenaar van het vakantiehuis. Deze betalingswijze is in gebruikelijk bij de verhuur van particuliere vakantiehuizen. 

Boekt u via booking.com verwijzen wij u naar de voorwaarden zoals daar gemeld!    

Na ontvangst van uw aanbetaling (en ook na ontvangst van uw restant betaling bij de 2e betalingsmethode) ontvangt u een betalingsbewijs, dat u op verzoek van de eigenaar toont bij aankomst.

 

Waarborg vakantiehuis

U betaald een waarborgsom (tussen € 100 en € 300) aan de eigenaar van het vakantiehuis. Deze waarborg wordt vooraf betaald, (indien u via booking.com boekt gelden deze regels) en wordt vermeld op de factuur. 14 dagen na  vertrek ontvangt u deze waarborg terug, eventueel met inhouding meer verbruik extra elektra tenzij u het vakantiehuis niet veeg schoon heeft achtergelaten, bij schade etc. Ook indien de schade hoger is dan de waarborgsom, blijft u aansprakelijk voor de aangerichte schade aan het vakantiehuis. Bij vertrek ’s nachts of als de eigenaar niet aanwezig kan zijn, wordt de waarborg via de eigenaar teruggestort. De waarborg is verplicht. Mocht er een glaswerk etc tijdens uw verblijf breken, geeft u ons dit dan persoonlijk door! Ook indien er bijvoorbeeld andere zaken spelen, zodat wij uw verblijf optimaal kunnen maken. Tijdens uw verblijf zijn zaken veelal binnen 24 uur op te lossen! Wij staan voor kwaliteit, en uw vakantie plezier 

 

Annulering vakantiehuis

Annuleringen dienen zowel telefonisch als per e-mail aan de eigenaar te worden doorgegeven. En of via booking.com. Indien een overeenkomst wordt geannuleerd, bent u naast de verschuldigde reserveringskosten de volgende annuleringskosten verschuldigd:

Bij annulering tot 42 dagen vóór de dag van aankomst: de aanbetaling (50% van de reissom). Bij annulering vanaf de 42ste dag (inclusief) tot de 28ste dag vóór de dag van aankomst: 60% van de reissom 

Bij annulering vanaf de 28ste dag (inclusief) tot de dag van aankomst: 90% van de reissom 

Bij annulering op de dag van aankomst of later: de volle reissom (100%)

Indien u zelf een vervangende huurder vindt, worden alleen de boekingskosten  (€ 9,95) in rekening gebracht. Boekt u via booking.com dan gelden deze regels!

Verzekeringen

Annuleringsverzekering:

Er kunnen zich omstandigheden voordoen waardoor u uw vakantie moet afzeggen. Of het kan noodzakelijk zijn dat u later vertrekt of eerder terugkeert. Wanneer u een Annuleringsverzekering afsluit kunt u dit financiële risico afdekken. Bij noodzakelijke afbreking van de reis door overlijden, een ongeval van verzekerden of familie, of bij een ziekenhuisopname etc.

Schade logies verzekering:

Deze verzekering biedt dekking bij aansprakelijkheid van schade aan het vakantiehuis. De premie voor de schadeverzekering bedraagt  veelal 1,50% van de huursom.

Wij adviseren u dan ook zich te wenden tot uw verzekeringsadviseur denk ook aan een reisverzekering !

Aankomst en vertrek

U wordt bij aankomst door Loli en of de eigenaars ontvangen, vaste contactpersoon is Loli ze is bereikbaar op +34 649 691 269. Op de dag van aankomst (Inchecken van 15:00 tot 19:00uur) kunt u telefonisch contact met haar opnemen en aangeven wat de geschatte aankomst tijd is.   Indien u met het vliegtuig reist verzoeken wij u zo spoedig mogelijk doch minimaal één week vooraf aan te geven wat de verwachte landingstijd is en op welke luchthaven u land. Op de dag van vertrek dient u het vakantiehuis om 12.00 uur te hebben verlaten. Spreekt voor zich dat wij ons graag flexibel opstellen en u een avondvlucht heeft en dit in het huur schema past wij op uw verzoek mogelijk instemmen in- en uit checktijden worden aangepast enkel na overleg en goedkeuring. Enkele weken voor uw aankomst nemen we contact met u op over de aankomsttijd. We geven deze dan door aan aan de persoon welke zorgdraagt voor sleuteloverdracht, zodat hij of zij op tijd aanwezig kan zijn om u te ontvangen. Zie uitleg hierboven 

Klachten vakantiehuis

Mocht het ondanks al onze voorzorgsmaatregelen voorkomen dat u klachten heeft over uw vakantiewoning, dan kunt u die het beste eerst bespreken met de eigenaar van het vakantiehuis. In het geval dat het probleem met hem niet direct op te lossen is, kunt u altijd een beroep op onze bemiddeling doen en telefonisch contact met ons opnemen. Wij doen dan alle pogingen om het probleem op te lossen. Zie ook hierboven. 

 

Aantal personen per vakantiehuis

Bij ieder vakantiehuis staat het maximale aantal personen dat van een vakantiehuis gebruik mag maken vermeld. In enkele gevallen zijn er meer slaapplaatsen dan het aantal personen dat wordt toegestaan, maar ook in die gevallen moet u zich daaraan houden. Sommige huizen zijn minder geschikt voor maximale bezetting door uitsluitend volwassenen. Indien vermeld staat ‘2-4 personen’ dan kunt u ervan uitgaan dat het vakantiehuis of appartement wel geschikt is voor 2 volwassenen met 2 jonge kinderen en minder geschikt voor 4 volwassenen. Informeer daarnaar bij de reservering van een vakantiehuis. Bij reservering geeft u het aantal personen door dat van het vakantiehuis gebruik gaat maken. Als het aantal personen wijzigt, dan bent u verplicht dat vóór uw vakantie door te geven, ook als het gaat om logés die slechts enkele nachten blijven. Het is nooit toegestaan met meer personen van het vakantiehuis gebruik te maken dan opgegeven bij reservering, zonder uitdrukkelijke toestemming vooraf. Als op deze regel inbreuk wordt gemaakt kan de eigenaar van het vakantiehuis eisen dat u onmiddellijk vertrekt zonder verplichting tot restitutie van de huursom.

 

Huisdieren 

Huisdieren zijn niet toegestaan in de vakantiewoning. 

Roken

Roken is niet toegestaan, het is een rookvrij appartement.

Aansprakelijkheid

De eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor verlies, diefstal, schade aan vakantiewoningen of personen. De website www.vakantie-Águilas.nl is met de grootst mogelijke zorg samengesteld,  en is echter niet aansprakelijk voor ongemakken voortkomende uit wijzigingen, verandering van situatie, inventaris of overmachtsituaties.

www.vakantie-aguilas.nl fb @VakantieAguilas instagram @vakaguilas 

versie september 2019 @VakantieAguilas